Виж СНИМКИ на Преслава от чудовищния й период!

Гласувайте за статията

Любимката на хиляди чалга фенове меко казано стряска с вида си

 

Дори и най-прехвалените хубостници от фолка, имат своето минало и по-лошото е, че снимките от старите ленти почти нямат нищо общо с тях.

Преслава е, спор няма!

Преслава е, спор няма!

Ето тук например това е Преслава, колкото и да не ви се вярва и да не искате да приемете. Особено, ако не я помните в началото на кариерата й, едва ли ще го вземете за валидно и бързо-бързо ще ни обвините в манипулация.

Това обаче е самата истина!

Преслава е значително по-пълничка, със странна прическа, която беше модерна за времето си, но прокрадващите се руси кичури трябва да отбележим, че хич не са за нея.

Тук Преслава е малко по-разпознаваема

Тук Преслава е малко по-разпознаваема

Физиономията, с която са я щракнали, съвсем допълва картинката, излязла сякаш от филм на ужасите. Мнозина веднага ще се запитат какво се блещи така брюнетката, че по този безобразен начин е изкривила лицето си – може би в момент на силна почуда от светкавиците на папараците?!

Проблемът е не само в мимиката, а и в грима.

Според скромното ни мнение малко е прекален, а и е превърнал красивата муцунка на Преслава в нещо като изкуствена маска, което значително отнема от природната й естествена прелест.

Днес я виждаме далеч по-привлекателна и секси!

За радост на многобройните й почитатели тя си изглежда съвсем подобаващо, макар стилът все пак да е значително повлиян от жанра, в който се изявява.

 

Преслава сега

Преслава сега

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Виж СНИМКИ на Преслава от чудовищния й период!”

  1. Aleksan Chobanov-Parnakyan

    сеп. 01. 2012

    Ами че какво? Момичето си хубаво и така и иначе! 🙂 Всеки с вкуса си… с костелив орех какво можеш да правиш? 🙂 То трябва поне малко мекичко да има, че да ти е приятно! 🙂 А иначе на онази първата снимка прилича на сръбска фолк дива! 😀

    Reply to this comment

Добавете коментар