Преслава върти подли номера на бременната Галена (Вижте кого й отмъкна)

Гласувайте за статията

Тихата война между Преслава и Галена се разрази на нов фронт.

Преслава е бясна след концерта на Планета и е решена да си върне на Галена. На грандиозния спектакъл отдавна се знаеше, че „мама ураган“ няма да присъства заради напреднала бременност. Това накара Преси да се размечтае, че най-накрая ще стъпи на окупирания от нея връх. И този път, обаче, не й се получи. Галена удари в земята конкуренцията с холограмния си образ и изпълнителката на „Водка с утеха“ пак остана с пръст в уста.

Заради големия резил и разбитите илюзии, Преслава отново настъпи доскорошната си приятелка по болно място. Сега Галя от Смядово се е отдала на активна почивка и моментът за настъпление на Преси настъпи. Освен за любовта на феновете, тя е решена да се пребори и за симпатиите на най-добрата й дружка. Галена и ДесиСлава многократно бяха одумвани как така са приятелка, като са баджаначки, но те видимо са над тези неща.

Двете обичат да купонясват заедно, а последният път бе именно след концерта на Планета. Тогава Преслава не бе забелязана в тяхната компания, но сега се е лепнала като пиявица на Деси. Двете бяха забелязани в столичен клуб, където се засне новогодишната програма на телевизия „Планета“. Преди години те легнаха под ножа на един и същи хирург, за да си смаляват гърдите, пише hotarena.net.

След това, обаче, отношенията им поохладняха. Точката на замръзване пък достигнаха, след като Преслава и Галена се изпокараха. Тогава ДесиСлава остана в лагера на втората, но сега виждаме преподреждане на силите. Двете с Преси демонстрираха доста топли чувства и дори си тръгнаха заедно от общия ангажимент.

Преслава отмъква и дружката на Галена

В последно време, обаче, се заговори, че Галена волно или неволно се опитва да оказва негативно влияние върху и без това колебливата кариера на ДесиСлава. Нищо чудно това да е накарали изпълнителката на „Думи две“ да смени лагера. Още повече, когато Преслава я чака с отворени обятия, за да нанесе нов удар на бившата си дружка.

preslaba-galena-desislava galena-desislava

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар