ДИВО! Виж какво правят с Преслава (ГАЛЕРИЯ)

Гласувайте за статията

Изпълнителката се оказа обградена от силно мъжко внимание

 

Напоследък Преслава все е в центъра на събитията в чалга средите. В дискотеките пък около нея тълпите от обожатели се роят, а някои стават все по-дръзки в желанието си да са по-близо до нея.

Тази снимка влуди мрежата!

Тази снимка влуди мрежата!

Снимки от последното й участие, които разпространи zvezdno.bg, станаха причина за страшна олелия в мрежата. Фенове се притесниха ужасно, че някой си е позволил дори да бръкне в устата на любимката им?!

Както се забелязва, певицата се забавлява от цялото си сърце и е съвсем очевидно, че вниманието от страна на силния пол съвсем не я тревожи. Напротив! От доволната и щедра усмивка можем спокойно да съдим, че тя е във възторг от ситуацията. За какво тогава всички са седнали да я мислят и да надигат олелия във форумите?

Ясно е, че е идолка на мнозина, а кой ли не би завидял на този, който се върти до уникалните й прелести, а камо ли да смее да я докосне. Истината е, че по време на изявата си Преслава почти подлудила присъстващите с палавите си закачки и магнетичния си глас, разказват купонджии.

Умелите й врътки с микрофона и специфичният маниер да го държи и приближава към пухкавите си устни, съвсем вдигнал градуса на настроението, а мъжете само това чакали…за секунди тя се озовала обградена от стотици ентусиасти, които жадно попивали от чара на пайнерката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “ДИВО! Виж какво правят с Преслава (ГАЛЕРИЯ)”

  1. Rado Kanev

    окт. 27. 2012

    аве малоумници,не виждате ли,че това е просто визуален ефект…

    Reply to this comment

Добавете коментар