Преслава влиза в болница заради Капките? (Ще остане ли до края на шоуто)

Гласувайте за статията

Преслава е на ръба на възможностите си не само по отношение на английския език.

Провъзгласената като най-голямата звезда на „Като две капки вода“ Преслава може да се окаже най-голямото падение в шоуто. А също така шоуто да се окаже трагично за нея. Поблазнена по баснословния хонорар от 200 хиляди лева, певицата се съгласила да участва без да се съобрази дали ще има физическата възможност.

От началото на предаването за имитации са минали само две седмици, а феновете и близките на звездата са адски притеснени за нейното здраве. Видимо е, че Преслава полага усилия, за да се усмихне пред камерата, а на изпитото й лице си личи голяма умора, с колкото и грим да е намазано.

Изпълнителката и участничка в „Като две капки вода“ е една от най-оборотните в „Пайнер“, което предполага куп участия на  месец, а оттам и безброй безсънни нощи и хиляди километри по пътищата на България. Преслава не е редуцирала изявите си, но ги е концентрирала в София и Пловдив, за да не пътува толкова дълго. Въпреки това тези ритъм се оказва пагубен за нея.

Адски слабата Преси вече няма време за възстановяване и сън, защото го е посветила на репетиции за шоуто. Така тя живее някак на магия и изпитва предела на физическите си сили, който е прекален близо, притесняват се хората около нея, пише bgdnes.bg.

Ако продължи в този ритъм, Преслава съвсем скоро ще рухне и ще има нужда от медицинска помощ, за да възстанови нормалното функциониране на организма си, което сега е затруднено от непрестанен стрес и натоварване. Милко Калайджиев, откривателя на певицата, винаги е твърдят, че именно начинът на живот е истинската причина за слабостта на изпълнителката, а не анорексии, наркотици и други подобни версии.

12802898_570942363070091_3102143458244776345_n

Преслава като Фреди Меркюри

Преслава е подписала железен контракт с Маги Халваджиян, а от другата страна е окована от договора си с Митко Пайнера, така че няма връщане назад и остава да видим дали ще стигне до края на приетото предизвикателство или ще рухне на сцената на „Като две капки вода“.

Преслава като Риана

Преслава като Риана

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар