Преслава вдигна щур купон за бебето (Вижте как поляха раждането на Паола – Снимки)

Гласувайте за статията

Преслава вдигна як купон за бебето, с Павел почерпиха приятели и близки за раждането на Паола

Преслава и Павел поляха достойно раждането на Паола. Само седмица след като малката проплака щастливите родители събраха близки и приятели на щур купон.

Снимка: Инстаграм

На празненството, което се състоя в ресторант, украсен в розово в чест на малката принцеса веселата компания вдига наздравици за щастливото събитие. Богатата трапеза бе отрупана с куп ястия и питиета. А за веселбата на гостите се погрижи гайдарски състав. Както и колегите на Преслава. Които извиваха глас до ранни зори.

Снимки: trafficnews.bg

Сред поканените се отличиха Джена със съпруга си Малкия Канар. Както и Софи Маринова, Борис Дали и Илиян. Те бяха част от звездните гости.

Началото на купона бе дадено от оркестър „Кристали”. Които поздравиха семейството с песента „Съдба”. С което вдигнаха градусите и настроението бе на макс.

После на сцената се появи гайдарският състав „Рожен”. Който накара присъстващите да настръхнат с изпълнението си на песента „Девойко мъри хубава” в чест първата рожба на Преслава и Павел.

Снимки: trafficnews.bg

Софи Маринова се включи в надпяването с песните „Валисилица” и „Амалипе” като преди това изказа пожеланията си към Паола и нейните родители.

Снимки: trafficnews.bg

Борис Дали и Илиян не останаха по-назад и отправиха пожелания към колежката си от дансинга.

Снимки: trafficnews.bg

Джена, която миналата година също стана майка за първи път от сърце поздрави Преслава и Павел като им пожела да пазят любовта си и да не позволяват на никой да я развали.

Снимки: trafficnews.bg

На купона певицата и нейният любим изглеждаха много щастливи. Те цяла вечер демонстрираха колко се обичат. Преси, макар и леко напълняла е в отлична форма след раждането, предават от trafficnews.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар