Преслава вдигна приказно парти за 2-ия РД на Паола (Вижте порасналата сладурана – Снимки)

Преслава вдигна приказно парти за 2-ия РД на Паола (Вижте порасналата сладурана – Снимки)
4 (80%) 1 vote

Певицата изненада  Паола с парти на тема „Маша и мечока”

Дъщерята на Преслава стана на 2 годинки на 14 септември. Фолк певицата вдигна приказно парти в чест на малката принцеса. Организира купон на тема „Маша и мечока”, любимите герои на Паола.

Гласовитата добричлийка и любимия й Павел не спестиха средства да зарадват малката госпожица. Украсата бе специално подбрана е зелено, вдъхновена от любимата приказка на Паола.

Паола с Преслава и Павел на рождения си ден
Снимка: Инстаграм

На снимките, които се появиха в социалната мрежа се вижда, че Преслава и Паола са издокарани за празника с еднакви рокли – в розово и с червени надписи по тях. Тоалетите на момиченцето й майка й били специално създадени от известен български бутик за тържеството. На което присъствали много колеги на певицата, приятели както и техните деца, предават от trafficnews.bg.

Паола и Преслава с Джена и двамата Насковци
Снимка: Инстаграм

Сладури! Паола с Наско Стоев-младши
Снимка: Инстаграм

В социалната мрежа гордата майка написа мило послание, с което поздрави щерка си за втория й рожден ден. Тя й пожела много здраве и щастие и все  така да осмисля и ощастливява живота им.

На видеото, което пайнерката разпространи в Инстаграм се вижда огромната триетажна торта на Паола, която е декорирана с фоейрверки. А сладураната, която е в ръцете на мама е шашната от тържеството в нейна чест и не може да повярва какво се й случва.

Повече вижте във видеото!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар