Преслава вдига сватба с Павел? (Вижте как се издаде)

Гласувайте за статията

Преслава ще каже „Да“ на Павел, певицата мечтае да е булка в бяла рокля

Преслава обяви, че напуска играта. Изпълнителката, която от скоро е на крилете на любовта шокира с признанието, че се вижда в бяла рокля като булка.

Гласовитата добричлийка е склонила да зареже моминството си. Явно, че любовта й с Павката е много сериозна. След като Преслава не може да се сдържи и се похвали с изненадващ фотос в социалната мрежа.

Чаровницата се снима с лента, на която е написано многозначително „Котето напуска играта”. И така предизвика феновете си да коментират ситуацията, предават от електронното издание bgdnes.bg.

От най-близкото й обкръжение са сигурни, че Преслава ще се омъжи. Най-сетне е намерила своя принц на бял кон. И няма търпение да му се врече във вярност. Тя е една от малкото в „Пайнер”, която няма брак и дете. Докато колежките й вече имат по няколко сватби и по едно, че по две деца.

Изпълнителката на „Водка с утеха” вече е на 30 години. На върха е на професионалната си кариера. И какво още й липсва? Това е съпруг, който да топли сърцето й и да я направи майка.

Преслава и Павел

Според слуховете, че и според очевидци Преслава е луда по новия си любим. Павел се грижи за нея като за принцеса. Тогава защо да не скрепят връзката си с брак? Въпреки, че злите езици са скептични и не вярват, че младия бизнесмен, за който се говори, че е голям женкар ще предприеме такава решителна стъпка.

По всичко личи обаче, че Преслава е готова да мине под венчило. Но какво ще се случи няма как скоро да не се разберем.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар