Преслава вдига палат за милиони (Става комшийка на д-р Енчев)

Гласувайте за статията

Преслава вдига палат за милиони, става комшийка на д-р Енчев

Преслава вдига палат за милиони. Фолк певицата се мести на село и смята да става съседка на д-р Ангел Енчев. След дълго чудене къде да си намери къща, изпълнителката се спряла на село край Пловдив, което е известно с баровските си селяни — Белащица.

Селото е само на 3 километра от Пловдив, но вече е известно като българския „Бевърли Хилс“. Тук живеят едни от най-богатите българи, сред които и д-р Енчев.

Освен редом с него, певицата ще дели мегдан още и с брат му, тъй като двамата притежават и хотелски комплекс в селото. Вила тук има и Мартин Данона, който е бивше гадже на изпълнителката Анелия.

Решението на Преслава да си купи вила край Пловдив не е изненадващо. Певицата от край време обича града и не пропуска случай да отскочи до тук.

Тя дори има апартамент край Марица, но рядко отсяда в него, тъй като постоянно обикаля по участия. Напоследък обаче силната градска суетня й дошла в повече и певицата решила, че е крайно време да се засели някъде наблизо, но все пак на спокойствие — иначе казано — в Белащица.

За новото имение изпълнителката ще се изръси с над 1 милион лева, но пък инвестицията си струва. Тя не само ще има възможност да си почива на спокойствие, далеч от градската шумотевица, но освен това ще разполага и с достатъчно удобен и бърз достъп до града.

Преслава вдига палат за милиони, става съседка на д-р Енчев

Преслава вдига палат за милиони, става съседка на д-р Енчев

На подобна стъпка преди няколко години се реши д-р Ангел Енчев. Пластичният хирург на звездите реши да вдигне палат в селото край Пловдив, вместо да брои милиони за дворец в центъра на града. Слуховете носят, че във вилата е използван италиански мрамор, африканско дърво и има екзотични аксесоари чак от далечна Азия. А запознати отбелязват, че Теди Велинова е поръчала половината обзавеждане от същите бутици, които обзавеждат домовете на английското кралско семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар