Преслава бройка гаджета наред (Списък със завоеванията й)

Гласувайте за статията

Преслава го удари през просото, бройка гаджета наред, без да й мигне окото

Фолк певицата Преслава се превърна в хищна мъжемелачка. Сменя гаджетата си като носни кърпички. Тъче на няколко стана, няма спиране, не подбира мъжете, с които си ляга.

Преслава е зашеметяващата фатална жена

Преслава е зашеметяващата фатална жена

Преслава след раздялата си с Бирмата го е ударила на лек живот. Тя спи с Джино, сваля се с Ники Михайлов, а в същото време се задява с Недко Сланината, бившия другар на Бирмата уж има сериозни намерения.

Красивата добричлийка съвсем се обърка, на кого да отмъщава, кого да дразни, а бройките на гаджетата й се увеличават. Това забелязват нейните фенове.

Още в Къщата стана ясно, че Джино си падна по Преслава. Тогава тя бе в афера със Станимир Гъмов, дали наистина или по сценарий. Тогава Джино остана незабелязан. После след спечелването му на голямата награда във „ВИП Брадър“ Бианкалана успя да впечатли дашната певица и се озова бързо в леглото й.

Според запознати Преслава често си ляга с богаташа Джино, въпреки, че той не пропусна да удостои с ласките си още няколко красавици. В това число се включват Емануела, Бориса Тютюнджиева, както и миската Юлия Юревич, пише retro.bg.

След Бирмата и Преслава вече си ляга с по няколко мъже. Тя съвсем се разхайти и няма проблеми със съвестта си, разказват свидетели.

Най-успешната ни фолк певица за кратко време мачка чаршафите с колегата си Фики Стораро, кукловода Гъмов, футболиста Иван Бандаловски и с пловдивски богаташ. Сега на дневен ред е въпросът дали Преслава ще остане с Джино или ще завърти любов с изоставения Мамин Ники? Или пък ще продължи да дразни Бирмата с най-близкия му авер Сланината?

„Къде отиде онази скромна и естествена Преслава от началото на кариерата си?“, питат се нейните почитатели. Този Жоро Станоев така я подреди, че въпреки раздялата им красавицата не спира да страда и да се теши в леглото с безразборни и случайни връзки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар