Преслава бременна?

Гласувайте за статията

Фолк певицата показва закръглено коремче по участия

Щастлива новина изглежда скоро ще съобщи на феновете си Преслава. При последното си участие изпълнителката се появи с видимо закръглено коремче, което даде повод да се зашушука, че скоро ще става майка.

Преслава става майка?

Преслава става майка?

„Бременна е“, „Я как се е закръглила само“, „Ще става майка?“, коментираха въодушевено почитатели на певицата. Мнозина вече гадаят кой е бащата на бебето, докато други все още се чудят, дали Преси просто не е напълняла.

Изпълнителката се появи на участие в свободна черна рокля, която обаче не успя да скрие наедрялата й фигура. А коремчето на певицата ясно изпъкваше под тоалета и даваше повод за нови приказки.

Че изпълнителката в последно време е напълняла и то доста, е видно и с просто око, но според феновете й тя направо грее. „Има нещо различно в нея“, „Със сигурност е бременна“, коментират по-наблюдателните от тях. Кога и дали наистина певицата ще става майка, засега не е известно. Самата тя все още не се е похвалила по този повод. И докато почитателите й вече тръпнат в очакване да й честитят, светски клюкари гадаят кой може да е бащата.

Доскоро изпълнителката излизаше с Жоро Бирмата, но според последните слухове двамата са разделени. А самата Преслава твърди, че няма до себе си мъж, опитвайки се да запази личния си живот в тайна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар