Преслава блести след раждането (Първа снимка на младата майка)

Гласувайте за статията

Преслава е ослепителна след раждането,  младата майка пусна първа своя снимка и изненада феновете си

Преслава сюрпризира феновете си като публикува за първи път снимка в социалната мрежа след като роди.

Младата майка поздрави почитателите си с вчерашния национален празник като под фотото написа: „Честит празник!”

Снимка: Инстаграм

Преслава стана майка преди по-малко от 10 дена. Но на кадъра изглежда сякаш изобщо не е раждала. Феновете бяха приятно изненадани, че тяхната любимка изобщо не се е променила след бременността си. Каквито притеснения имаше певицата.

В социалната мрежа я засипаха с пожелания и поздравления за нея и дъщеричката й. Почитателите й са на мнение, че е в перфектна форма и изглежда страхотно. Все повече от хората искат да видят и малката й принцеса Паола. И се надяват гласовитата изпълнителка скоро да ги зарадва със снимка на бебето.

Има и такива обаче, които не вярват че фотосът й е актуален. Те се съмняват защото Преслава изобщо не им прилича на жена, която е родила толкова скоро. И твърдят, че трябва да е наддала поне десетина килограма. А на снимката е прекалено слаба.

Това предизвика определени спорове, но в случая най-важното е, че майката и бебето се чувстват добре. А Преслава не спира контактите си с почитателите си макар  да е ангажирана с новороденото. А те се надяват в най-скоро време тя да се появи и на сцената и да ги радва с песните си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар