Представителката ни на Мис Свят не знае български! (Рускинята Марго Купър се явява от името на България – Снимки)

Гласувайте за статията

Марго Купър, която ще представя България на Мис Свят, не говори български

Изборът на новата „Мис България“ Радинела Чушева, както почти всяка година предизвика вълна от коментари в социалните мрежи. Важно е да отбележим обаче, че 23-годишната софиянка няма да ни представя на „Мис Свят“.

Лицензът на този конкурс й дава правото да се състезава на друг – „Мис Планет“. На „Мис Свят“ в Лондон родната красота ще представи Марго Купър – „Мис България Свят 2019“. Тя е на 26 години, а вече е носителка на няколко титли от международни конкурси за красота. Като най-значима обаче определя тази на „Мис България Свят 2019“.

Марго Купър Мис България

Снимки: Инстаграм

С нея Маргарита Коприянова – както е истинското й име, ще представи страната си на „Мис Свят“, който тази година се провежда в Лондон на 14 декември.

„Майка ми е българка, но тя е живяла почти целия си живот в Русия. Така че аз съм второ поколение българка, която живее извън пределите на страната. За жалост, почти през целия си живот съм говорила на руски. Започнах да прекарвам повече време тук и да уча езика, но най-много искам хората да могат да ме разбират. А това става в момента чрез английския език.“ – така обяснява Марго защо не говори добре български език.

През годините тя е работила най-различни неща, обиколила е 36 държави. Живяла е в Индия, Дубай и Италия. В момента живее в Лондон и учи второ висше образование – психология. Има собствена компания за лайфкоучинг и така помага на хора да развиват себе си. Издържа се сама. Има 85 000 последователи в социалните мрежи и е много щастлива от факта, че в предварителните проучвания я слагат в ТОП 20 на „Мис Свят“, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар