Преди годежа с Даяна – Чарлз 2 пъти предлага брак на тази блондинка (Вижте голямата му любов след Камила – Фото)

Гласувайте за статията

Принц Чарлз е бил лудо влюбен в дъщерята на шотландски земевладелец

Можете ли да си представите, че титлата „принцеса на Уелс“ е можело да се носи от друга жена, а не от Даяна? Оказва се, че малко преди сватбата с трагично загиналата лейди Ди, принц Чарлз два пъти е правил предложение на мистериозна блондинка.

Въпреки че обичал жените, бъдещият наследник на трона ясно разбирал, че в живота му основното ще бъде не любовта, а предаността и службата към британския кралски двор.

Макар всички да смятат, че единствената любов на Чарлз е Камил Паркър-Боулс, с която по-късно изневерява на Даяна, се оказва, че няколко години преди годежа с госпожица Спенсър, той е поискал ръката на съвсем друга жена – Анна Уолъс.

Чарлз

Снимка: jenata.blitz.bg

Тя била дъщеря на земевладелец от Шотландия, обичала да ловува и била много интелигентна и жизнена личност. За съжаление, непокорният й характер разбил сърцето си на сина на Елизабет II, който на два пъти искал ръката й и на два пъти се сблъскал с категоричния й отказ.

Принц Чарлз се надявал, че любимата му ще промени решението си. Мечтата му, че Уолъс ще се омъжи за него, се разбила на парчета на празненството по случай рождения ден на кралицата в двореца Уиндзор през 1980 година.

И всичко това, защото принцът цяла вечер пренебрегвал красивата блондинка, танцувайки с други дами от високопоставени семейства.

„Никога през живота ми не са се отнасяли толкова зле с мен. Остави ме на мира. Сега ще трябва да продължиш тази вечер и живота си без мен“, казала тя на Чарлз, когато той се опитал да я покани на танца.

По-късно Анна Уолъс се омъжва за сина на лорд Джони Хескел. Бракът й обаче не продължава дълго и няколко години по-късно тя се омъжва за Том Оутс.

За съжаление, 16 години по-късно съюзът им се разпада, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар