Пращат Мария с Марая в класната стая (Фото на ученичката)

Пращат Мария с Марая в класната стая (Фото на ученичката)
4 (80%) 1 vote

Мария се похвали с порасналата Марая, която вече е трети клас, но отново стана обект на подигравки.

Госпожа Мария Гущерова публикува фотос на красивата си щерка Марая, за която днес е първия учебен ден от трети клас. Момичето е ученичка в елитно частно училище, в което се учи по американски модел и затова не се спазват традиционните срокове и ваканции както в обикновените училища. Амбициозната майка държи дъщеря й да е колкото се може по-заета, а не да се размотава три месеца през лятото.

Преди време Мария не пропусна да се щракне с наследничката си и на последния учебен ден, на тържеството за който се появила заедно със съпруга си Християн. те обаче въобще не били единствените ВИП персони сред родителите на учениците, защото в школото на Марая няма случайни деца. Фолк певицата се похвали колко умна, схватлива и начетена е дъщеря й, а освен това е видимо, че ще я задмине по красота. Освен това тя безкрайно много обичала училището и нямала търпение отново да се върне в класната стая.

За първия учебен ден Мария е преценила да облече своята гордост предимно в златисто. Къса плисирана пола в блестящия цвят, бяла блуза със златни акценти, лъскави обувки и чорапи в тон, коса на кок и огромно цвете за любимата учителка. Марая безспорно е голям бонбон, за който надали някой може да каже лоша дума, но майка й все е в устата на зложелателите.

Върнаха Мария в първи клас

Върнаха Мария в първи клас

maraq

Ученичката е стилна на първи учебен ден

Публикувайки снимката на дъщеря си, певицата надали е очаквала, че ще предизвика подобни коментари. Потребители на социалните мрежи посъветваха госпожа Гущерова да се хване под ръчичка с Марая и да се върне пак в училище, че да се научи на правопис и пунктуация. Мария не веднъж е станала обект на критики относно неграмотно написаните си постове, с които уж изразява обичта си към своите фенове, а всъщност става за смях в техните очи, защото има големи претенции, но почти никакво покритие зад тях.

maraq1

Марая имаше щастлива ваканция, макар и по-кратна от на другите

mariq maraq

Горди с успехите й

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Пращат Мария с Марая в класната стая (Фото на ученичката)”

  1. Capatin

    мар. 10. 2017

    These topics are so coufnsing but this helped me get the job done.

    Reply to this comment

Добавете коментар