По-стъпките на Анджелина: И Берен Саат влиза в политиката (Зарязва киното завинаги?)

Гласувайте за статията

Берен Саат влиза в политиката

Берен Саат пое по стъпките на Анджелина Джоли. Турската актриса от известно време се изявява като активен общественик, изглежда е решила да не се задоволява единствено и само с това. Според нейни приятели, Берен е решила да поеме по пътя на политиката и вече има сериозни намерения в тази област.

До колко сериозни са намеренията на звездата в тази област, говори и фактът, че преди дни тя се появи на форум за промените в климата, където активно говори пред дузина млади хора, за това, което се случва по света. По думите на Берен, ситуацията с климата се влошава и младите хора трябва да обърнат по-сериозно внимание на този факт.

По време на „Среща на върха по въпросите за еко икономика и промените в климата“, Берен и Кенан Доулу получиха почетните титли „посланици на климата“.

На срещата присъстваха министърът на индустрията и технологиите Мустафа Варанк и Фатма Шахин, кмет на столична община Газиантеп.

Докато благодареше за признанието, Берен постави въпросите за правата на жените, образованието и религиозните забрани, които продължават да се спазват, както и контрола върху музиката и киното.

Берен обаче изрази надежда, че нещата ще се променят, не само по отношение на осъзнаване значимостта от опазването на планетата, но и за обществото като цяло. Съпругът й Кенан Доулу също я подкрепи и заяви готовност да работи за реализиране на идеята за по-светло бъдеще за изкуството, повече свобода и равенство, както и повече права за жените.

Берен Саат върви по стъпките на Анджелина сн. Инстаграм

Берен Саат върви по стъпките на Анджелина сн. Инстаграм

Това не е първия път, когато Берен Саат присъства на обществено събитие с цел да коментира политически и обществени въпроси. Неотдавна тя атакува президента Ердоган именно по подобен въпрос.
Източник: cumhuriyet.com.tr

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар