СМЯХ! Николета СМЕНИЛА Валери (ВИЖ С КОГО)

Гласувайте за статията

Забавна снимка на плеймейтката разсмя форумци

Забавна снимка на Николета Лозанова, която целува камила в Дубай, предизвика доста развеселени коментари в социалната мрежа. Моделката, която е на почивка със съпруга си Валери Божинов, този път реши да се снима без него. Вместо това красавицата бе изловена да си разменя нежности с камила. Фотосът предизвика доста шеговити коментари в социалните мрежи.

Николета смени Валери

Николета смени Валери

„Я, Николета сменила Валери“, шегуват се интернет потребители. Други се майтапят, че камилата е за завиждане заради Николета. А зевзеци не пропуснаха да отбележат, че Лозанова е направила добра сделка. Камилата издържа седмици наред без храна и вода, а освен това служи и за превоз в пустинята.

Самата Ни Ло приема с усмивка закачките по свой адрес, още повече, че в момента си прекарва повече от страхотно. Заедно със съпруга си Валери Божинов моделката е на романтична ваканция в Дубай. И въпреки че почивката на двойката бе помрачена от неприятни новини свързани с професионалните изяви на футболиста, двамата твърдо оставиха проблемите настрани, за да се насладят на ваканцията си пълноценно.

Единственото, което развали иначе идиличната им почивка бе напрегната гонка с полицията. Заради навика на моделката да ходи оскъдно облечена, в арабската държава й бе наложена солена глоба за неморално поведение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “СМЯХ! Николета СМЕНИЛА Валери (ВИЖ С КОГО)”

  1. Удивена

    ян. 13. 2013

    Брей, брей девочката си пасала и по по-умни от Божинов

    Reply to this comment

Добавете коментар