Потрес! Преслава крие афера със 70-годишен дядо! (Певицата го доила за пари преди да забременее)

Гласувайте за статията

Преслава крие афера със 70-годишен богаташ, спонсорирал я преди да забременее

Преслава крие афера със 70-годишен дядо! Зевзеците докладваха, че връзката с пенсионера продължила едва месец, като през това време богатият старчок редувал мощни финансови инжекции с немощни любовни, похилкват се светнати с резила.

В момента изпълнителката на „Новата ти” е бременна и се очаква да роди през есента. Петя Колева се загаджи с бащата на бебето Павел Лазаров преди малко повече от година. Точно преди него добричлийката се метнала в обятията на 36 години по-възрастния от нея мачо със завидна влогова сметка от реституция.

Снимка: Инстаграм

Така попаднала на заможния старчок, който спокойно може да ѝ бъде дори дядо. Актуалната певачка започнала да виси всеки ден в хитово столично заведение в бившия Японски хотел, докато не попадне на гадже с възможности. Един ден щастието ѝ се усмихнало – запознала се със 70-годишен популярен бизнесмен, който я свалил с галантно поведение и скъпи вечери. Добричлийката не се двоумила дълго и се хвърлила в атака, разкриха източниците ни.

След месец на гласовитката от лекия жанр ѝ писнало да си ляга с презрелия Дон Жуан и го зарязала в търсене на нещо доста по-свежо. Последвал нов успех – запознала с настоящия си любим – врачанският гангстер Павел Лазаров. В лапите на сегашното си гадже Преслава каза „сбогом” на разхайтения живот. „Брюнетката се кротна, защото си намери майстора. Откакто е с него, не смее да поглежда други мъже, особено след като забременя”, дуднат запознати с интригата, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Потрес! Преслава крие афера със 70-годишен дядо! (Певицата го доила за пари преди да забременее)”

  1. M M

    авг. 07. 2018

    ЕТО ТОВА МИНАВА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ. АБСОЛЮТНА ГНУСОТИЯ Е НАПИСАНОТО, НО ВСЕ ПАК Е В КЛЮКИ. КАК АФЕРА ЗА 1 МЕСЕЦ СТАНА НОВИНА, ДАЖЕ И ПОТРЕС.

    Reply to this comment

Добавете коментар