Потрес! Почерпеният Константин към Емануела: Ако не бях женен, какво щях да ти направя! (Вижте как налетя и на Гери-Никол)

Потрес! Почерпеният Константин към Емануела: Ако не бях женен, какво щях да ти направя! (Вижте как налетя и на Гери-Никол)
1 (20%) 1 vote

Константин определено си позволява доста волно поведение

Фолкаджиите Емануела и Константин се награбиха като влюбени пубери!

„Ще ме извините, че малко завалям приказката, но съм се почерпил. Ех, Емануела, ако не бях женен, какво щях да ти направя… Дай поне една целувка“, изфъфли Коцето. Колежката му не се забави много и му се нахвърли, като двамата се мляснаха доста доволно. На Константин това вероятно не му се стори достатъчно и започна да прегръща чалгарката, която беше облечена в прилепнало бяло панталонче, а тясното й сакенце едва побираше напращялата й гръд. В един момент Коцето уж изчезна в тълпата, но отново се върна при Емануела и започна нова доза целуване.

„Гледай, гледай каква жена е Емануела… Много си яка! Повечко време ми се иска да остана при теб, но няма да ти преча. Върши си работата“, заяви в типичния си стил изпълнителят. Чалгарката на моменти не вярваше какво й се случва и губеше ума и дума, но се хващаше на прищявките на бате Коце, пише „България Днес“. В един от дуетите си Константин и Емануела се награбиха голи и стигнаха до интимности.

Константин

Снимка: ХотАрена

Коцкарското поведение на Коцето се пренесе и към друга популярна певица. Той удобно се намърда в едно сепаре с тийнидолката Гери- Никол, която се появи с рокля, която едва скриваше младите й гърди. Бюстът веднага привлече певеца като магнит и започна палаво да се натиска на младото момиче. Премреженият му поглед не се отделяше от гърдите й и двамата прекараха доста време заедно.

„Константин не е мъж за една жена. Колко ли е успял да омае?!“, цъкаха с език чалга фенове и искрено се възхищаваха на плейбойския живот на чалгаря, предават от hotarena.net.

Снимка: ХотАрена

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Потрес! Почерпеният Константин към Емануела: Ако не бях женен, какво щях да ти направя! (Вижте как налетя и на Гери-Никол)”

  1. zoro

    апр. 10. 2019

    samo taka bate koce rachkai

    Reply to this comment

Добавете коментар