Потрес! Мика Стоичкова разнася Миа като кученце – в дамската си чанта! (Безумни снимки)

Мика Стоичкова разнася дъщеря си както се носи кученце

Мика Стоичкова натика малката Миа в дамската си чанта

Мика Стоичкова втрещи хората си с крайно неадекватно решение. Щерката на Камата натика дъщеря си Миа в дамската си чанта! Така, както се носи кученце!

В тази конфигурация двете се разходиха из улиците на Тексас, САЩ. Крачетата на малката Миа и малко от главата й се показваха извън марковата торба, а Мика позира за няколко снимки с широка усмивка. От фотосите се вижда, че гордата майка е изключително радостна от иновативната идея, която е измислила – по-лесно и удобно да пренася дъщеря си.

Двете дами се възползваха от топлите дни в Тексас и се разходиха под слънчевите лъчи. За жалост малката Миа не можа да види много от пейзажа, след като бе сложена между гримове, портфейли и дамски принадлежности на майка си.

Мика СтоичковаНадяваме се фотосът да е само закачка, а не практика на дъщерята на Стоичков. Ако носи детето си в дамската си чанта, колкото й голяма и маркова да е тя, рискува да увреди гръбнака му. В същото време малката не може и да диша добре, което може да доведе, не дай Боже, до проблеми с дихателните пътища.

Само преди дни Миа навърши 1 годинка, но това не е основание майка й да я носи в дамската си чанта, категорични са лекари. Детето тепърва се развива и подобни прийоми на отглеждане могат да се окажат опасни за здравето му. Дъщерята на Камата рисува да си навлече и гнева на социалните в Щатите, където се гледа изключително строго на това как се отглеждат децата и как родителите им се отнасят към тях.

Искрено се надяваме, че Мика е набутала дъщеря си в чантата си инцидентно или за да си направи забавна снимка. Още повече че откакто роди, Стоичкова се изявява като майка за пример. Досега тя се грижеше перфектно за дъщеря си и правеше всичко възможно детенцето да получава всичко най-добро, предават от bgdnes.bg. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.