Потрес! Камелия втрещи с бански върху спортен клин и високи токчета (Вижте безумната й визия – Фото)

Гласувайте за статията

Камелия изтрещя на сцената с безумна визия, певицата лъсна по бански и спортен клин с високи токчета и къси чорапки

Камелия, която е известна с експериментите си за поред път напомни, че е царица на провокациите. Тя се пусна на участие с безумен тоалет. Който изобщо не подхожда за сцена. А и от където и да го погледнеш е пълна безвкусица.

Блондинката бе облякла спортен клин и цял розов бански, в комбинация с цветни високи токчета и разбиващи къси чорапки. От горе се бе стъкнала с дънково яке. Което единствено бе одобрено от публиката.

Снимка: Инстаграм

Певицата пусна снимката в социалната мрежа и попита почитателите си дали я харесват така. Като им призна, че някои са я оприличили на кукла Барби.

Само, че за нелепата си визия Камелия се сдоби с масов хейт. Почти никой от феновете й не хареса стила й. Нападнаха я с негативни коментари от рода на: „Красива жена, но облечена ужасно”, „Не на Барби, а на клоун приличаш”, „Чорапките и обувките са в повече”. Други пък смятат, че мяза на Азис или пък на Фреди Меркюри, предават от електронното издание show.blitz.bg.

Камелия, която е от доста години на сцената винаги е подбирала сценичната си визия. Но този път експериментът й не проработи. Макар, че за да останеш дълго в шоу бизнеса е необходимо да си различен за да говорят за тебе, факт който е самата истина!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар