Потрес! И Вивиан на Анджелина Джоли си сменя пола? (И другата й дъщеря иска да е момче)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли в шок, Виваин тръгна по стъпките на Шайло, иска да е момче

За никого не е тайна, че Шайло на Анджелина Джоли  и Брад Пит иска да си сменя пола. Още през 2010 г момичето пожела родителите й да я обличат с мъжки дрехи и да й казват Джон.

Според слуховете известната наследница на известните актьори вече е на хормонална терапия и съвсем сериозно възнамерява да се подложи на операция за смяна на пола си.

Вивиан на Анджелина Джоли по стъпките на Шайло
Снимка: Инстаграм

Онзи ден в мрежата се появи още една тревожна новина. Оказва се, че не само най-голямата биологична дъщеря на Джоли и Пит иска да е момче. Според клюките, които се разпространяват от скоро холивудските звезди, които най-сетне се разбраха за попечителството над шестте си деца провели серозен разговор. Анджелина споделила с бившия си съпруг, че още едно от момичетата им страда от дисфория на пола.

В същото време хората, които са издали тази семейна тайна не уточняват за кое от децата става въпрос. Феновете на двойката обаче са сигурни, че актрисата е говорила за близначката Вивиан.

Снимки: Инстаграм

Тя на няколко пъти бе забелязвана да носи мъжки дрехи като по-голямата си сестра и нищо чудно да се е повлияла от Шайло. Почитателите на холивудските звезди се надяват Вивиан да се откаже от желанието си да е момче . И да се окаже, че това е само нейна детска приумица, а не сериозен проблем, предават от graziamagazine.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар