Потрес! Есил Дюран заприлича на плеймейтка от корекции (Вижте я преди и сега – Снимки)

Гласувайте за статията

Есил Дюран е неразпознаваема след купищата операции, за да се поддържа млада

Всички скочиха на Преслава, след като си оперира носа, но никой не забеляза каква драстична промяна е настъпила при 50-годишната й колежка Есил Дюран.

Най-вероятно никой не е обърнал внимание, тъй като Есил отдавна не е сред актуалните имена в бранша, не ходи по участия, а в социалните мрежи я следват сравнително малко хора. Певицата обаче не си губи времето и се грижи за своята външност. Уви, едвам я познахме след последните пластични интервенции.

Есил Дюран пластики

Снимка: Блиц

Есил от години поддържа тонус с усърдни тренировки в своята фитнес зала, която се намира в дома й. Затова е толкова стегната и слаба, макар да е на прага на своите 50 години. Явно обаче е почитател на пластичната хирургия, тъй като през годините толкова се промени, че няма нищо общо с времето, когато прохождаше на голямата сцена.

Специалисти издават, че Есил е пристрастена към ботокса и често прибягвала до него. Благодарение на него лицето й изглеждало толкова свежо, но пък честата му употреба накрая дава обратния ефект и кожата започва да се свлича.

Има и други твърдения, че промяната на Есил не се дължи толкова на пластики, колкото и на прекаляване с фотошопа. Има съмнения, че чалгарката пипа снимките си и прекалява в обработката, което я обезличава, предават от show.blitz.bg.

Есил Дюран

Снимка: Блиц

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар