Потрес! Джулиана Гани: Какво като катастрофираме и детето е в колата? Съдба! (Моделката се фука с колко много мъже спи – Нови скандални записи)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани се хвали с колко мъже спи след раздялата с Илиян

Джулиана Гани и съпругът ѝ Илиян спретнаха истински мини сериал, който цяла България следи със затаен дъх. Вчера Мис Силикон направи обръщение към своите почитатели в социалните мрежи, уверявайки ги, че никога не се е отказвала от малкия Давид, когото обича страшно много. По традиция отговорът от Илиян не закъсня и той пусна нова порция записи със съпругата си. „Качвам това видео с огромно нежелание! За пореден път мълчанието ми по темата не беше оценено. Не разбирам защо Джулиана държи да публикуваме всичко и да се обясняваме в мрежата, но ето и моето право на отговор спрямо днешните и твърдения! “, пише Илиян.

джулиана гани и илиян развод

Снимка: Инстаграм

Той пусна два нови записа, които можете да чуете тук. В първия разговор той се опитва да успокои съпругата си, за да не стане катастрофа, докато детето им е в колата. Тя обаче не се трогва и заявява: „Съдба, какво като катастрофираме с детето“. Във втория Джулиана се хвали с какви млади мъже се вижда и колко красиви имало по света, допълвайки, че за нея няма проблем да прави каквото и да е пред детето, защото то е малко и не разбира. „Нали казваше, че либидото ми е спаднало. Откакто се разделих с теб ми е скочило двойно“, хвали се тя. Тази сутрин пък Гани пусна в Instagram история за маймуните и лъвовете, с която цели да покаже, че романтиката във връзката ѝ е липсвала, пише woman.bg.

Припомняме, че преди няколко дни Илиян пусна запис, в който Джулката го заплашва, че ще изпрати сина им в интернат, само и само детето да не бъде с баща си. Сега обаче Гани твърди, че когато човек е ядосан, може да изрече всичко, но в същото време подчерта, сърцето на една майка винаги е свързано с това на нейната рожба.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Потрес! Джулиана Гани: Какво като катастрофираме и детето е в колата? Съдба! (Моделката се фука с колко много мъже спи – Нови скандални записи)”

  1. zori

    Ное. 20. 2021

    Олеле, горкото детенце. Такива жени е най-добре да не се размножават..

    Reply to this comment

Добавете коментар