Потрес! Дарина Павлова поля помена за Илия със стриди и шампанско (Мадам Мулти не стъпва на гроба му)

Гласувайте за статията

Дарина Павлова не се е появявала на гроба на съпруга си, полива смъртта му с Дом Периньон

Близките на Илия Павлов отбелязаха 16-ата годишнина от смъртта му, която се навърши през март по противоречив начин.

Вдовицата на боса на „Мултригруп“ и трите му деца се събрали на пищна вечеря в чужбина, на която гърмели от любимото шампанско на Илия – „Дом Периньон“, и яли на корем стриди и други изискани морски деликатеси.

Една бутилка от скъпарската напитка струва средно между 200 и 500 долара в зависимост от годината на производство, писа „Ретро“. За пореден път нито Дарина, нито наследниците на Павлов не дойдоха да запалят свещичка на гроба му в Арбанаси. Те предпочетоха да не нарушават комфортния си живот зад граница и напомниха за черната годишнина единствено с трогателни словоизлияния в социалните мрежи.

„В сърцето ми има празно място, на което трябваше да си ти“, написа вдовицата Дарина. Но по-изненадващо беше посланието на малката дъщеря на Илия – Паола, която никога досега не си е позволявала публично да говори за баща си.

Дарина Павлова

Снимка: Инстаграм

„Днес честваме твоя живот, точно както ти би го празнувал – със смях, с усмивката на твоята внучка, голяма любов, страхотна храна и дори по-добро вино. Благодаря, че ме изгради и че ни наглеждаш. Липсваш ми и те обичаме завинаги“.

И у нас не много хора са се сетили да минат през гроба на Илия и да му отдадат почит. Само баща му и най-близките му приятели не пропуснали важната дата, а от намиращия се в близост до вечния му дом параклис разкриват, че за пръв път от години насам липсвало стълпотворение от хора. Гробът му едва се виждал и бил погълнат от гората край Арбанаси, където е погребан босът според последната си воля, предават от Blife.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар