Потрес! Галена кара 5-годишни да пеят чалга песните ѝ на участие (Вижте как се излага – Видео)

Гласувайте за статията

Галена няма спиране, когато трябва да трупа негативи

Повод за гнева на интернет потребителите този път стана нейно участие в новогодишната нощ. Арена на скандала пък бе семейното заведение на певицата в Арбанаси. В разгара на купона именно Галена забавлява гостите. Това нямаше да бъде проблем, ако съвсем съзнателно не бе допуснала „малка“ грешка. Така атрактивната брюнетка не се колебае и буквално дава на децата на дансинга да пеят нейните песни.

Галена си навлече гнева на родители от цяла България

Галена си навлече гнева на родители от цяла България
Снимка: Инстаграм

Както се вижда от видеото, хлапетата са едва 5-годишни. Разбира се, те откровено се забавляват с възможността да се изявят на микрофона. Разгневени родители обаче скочиха срещу певицата, защото децата пеят чалга песните ѝ, без изобщо да се замислят какво изговарят. Естествено, проблемът са текстовете, тъй като със сигурност не са подходящи за устите на невръстни хлапета. Един от хитовете на изпълнителката – „Ти не си за мен“ – буквално взриви родителското войнство.

Вероятно въпросното парче е доста вървежно сред „най-младите“ фенове на Галена. В него тя влиза в ролята на жива кукла барби, което съвсем разбираемо провокира интереса на децата. За ужас на публикувалите клипа, той не бе посрещнат с одобрение от интернет потребителите. За общественото мнение е пълно безобразие толкова малки деца да припяват крайно неподходящи за тях песни.

„Хубава съм била, но те хванах с друга! По-хубава ли е тя? Не мога да те деля! Аз не бях от децата, дето вярват в лъжи и си дават нещата! ПРИПЕВ: Изхвърлете го от тука — на боклука! За него да ми пука? Не ми пука! На вратата ми да чука… Да си чука! Няма кой да му отвори! Изхвърлете го от тука — на боклука! За него да ми пука? Не ми пука! На вратата ми да чука… Да си чука! Няма кой да му отвори! Ти не си за мен! Ти си минало! Всичко между нас е изстинало! Ти не си за мен! Не ни е писано!“, цитира и текста на въпросното парче hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар