Потрес! Гаджето на Денис Теофиков жали за него с гола снимка (Вижте излагацията на Алекса)

Гаджето на Денис Теофиков пак реши да се възползва от смъртта на певеца

Изминаха близо три месеца от нелепата смърт на младия и талантлив изпълнител Денис Теофиков. Момчето ни напусна едва на 21 години и остави куп въпроси за кончината си. Неговата последна връзка с плейбойката Алекса Ангелова постави феновете му на двата полюса.

алекса гаджето на денис теофиков
Снимка: Инстаграм

Болшинството я критикуваха, че след загубата, напористата мадама не спира да бълва тяхни общи снимки и любовни излияния по адрес на отишлия си без време изпълнител. Навярно поради тази причина силиконката се укроти и видимо замлъкна в социалната мрежа с изключение на няколко по-разголени фотосесии, което също не беше подминато от злите езици. С днешна дата обаче Алекса пак влезе в полезрението с излияние.

Ето какво сподели в Инстаграм профила си тя: „Но душата няма култура. Душата няма национална принадлежност. Душата няма цвят, акцент и начин на живот. Душата е вечна. Тя е една. И когато сърцето изживява своите мигове на истина и на скръб, душата не може да бъде усмирена“. Посланието й беше придружено с черно-бяла снимка, на която се акцентира и на завоалираната голота на гримьорката, пише hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.