Потрес! Гаджето на Денис Теофиков жали за него с гола снимка (Вижте излагацията на Алекса)

Гласувайте за статията

Гаджето на Денис Теофиков пак реши да се възползва от смъртта на певеца

Изминаха близо три месеца от нелепата смърт на младия и талантлив изпълнител Денис Теофиков. Момчето ни напусна едва на 21 години и остави куп въпроси за кончината си. Неговата последна връзка с плейбойката Алекса Ангелова постави феновете му на двата полюса.

алекса гаджето на денис теофиков

Снимка: Инстаграм

Болшинството я критикуваха, че след загубата, напористата мадама не спира да бълва тяхни общи снимки и любовни излияния по адрес на отишлия си без време изпълнител. Навярно поради тази причина силиконката се укроти и видимо замлъкна в социалната мрежа с изключение на няколко по-разголени фотосесии, което също не беше подминато от злите езици. С днешна дата обаче Алекса пак влезе в полезрението с излияние.

Ето какво сподели в Инстаграм профила си тя: „Но душата няма култура. Душата няма национална принадлежност. Душата няма цвят, акцент и начин на живот. Душата е вечна. Тя е една. И когато сърцето изживява своите мигове на истина и на скръб, душата не може да бъде усмирена“. Посланието й беше придружено с черно-бяла снимка, на която се акцентира и на завоалираната голота на гримьорката, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар