Потрес! Боби Сапунджиев-Урсула втрещи с визия (Вижте на какво прилича днес – Снимки)

Гласувайте за статията

Боби Сапунджиев, до скоро познат като Урсула, пак се прави на палячо

С шокираща визия се появи най-известният травестит през 90-те – Урсула. Боби Сапунджиев, както са истинските имена на ексцентричната персона, която може би помните и от участието му в риалитито „ВИП Денс“ преди близо 10 години, смая гостите на няколко светски парти в столицата. Ето две от снимките на коафьора, който стресна с визията си родния хайлайф.

„Какво е това чучело?!“, недоумяваха представители на светските среди, виждайки Сапунджиев. Тези, които познават ексцентрика също не можеха да повярват на това, което виждат. „Боби е хубаво момче, а така да се загрозява! Възможно е да му липсва образа на Урсула от миналото…“, констатираха други.

Боби Сапунджиев Урсула

Снимки: Инстаграм

Сапунджиев, който отдавна е зарязал женските одежди и с днешна дата е сред популярните ни коафьори мени цветовете по косата си по-често и от плеймейтка. Най-напред той се появи с неонови кичури, а седмица-две по-късно ги потъмни с лилави и розови.

Определено прави впечатление и на дрехите, които си подбира. Уви, комбинацията им е пагубна. Запознати разказват, че в последно време Боби се изявявал и като модел и затова целял да бъде различен, за да се забелязва от далече. Независимо, че визията му по-скоро стряска, отколкото да буди възхищение и положителни коментари, предават от Hotnews.bg.

Снимки: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар