Потрес! Анита Мейзер пръсна 3000 долара за тунинг (Фаталната вдовица се оля с корекциите – Брутално фото)

Гласувайте за статията

Анита Мейзер е във вихъра на собственото си разкрасяване

Фаталната миска, която се прочу в цяла България, а и не само, явно живее в ужас от старостта. Независимо от своите вече 57 години Анита Мейзер е решила да се конкурира с младите жени. Последната приумица на преселилата се в САЩ българка е да си тунингова лицето, при това да го тунингова толкова драстично, че да не можем да я познаем. Както изглежда, и Анита е в унес от манията по разкрасяване. Освен устните, които просто избождат очите, тя е посегнала и на веждите, и на миглите си.

Какви ли не специални технологии е вкарала миската ни, за да изглежда по този начин. Става ясно, че косъм по косъм са запълвани миглите ѝ. Разбира се, всичко това е целенасочено вкарано в обектива от самата Мейзер, която не спира да се възхищава на себе си. Веждите, от своя страна, търпят микроблейдинг. С помощта на иглата на мястото на опадалите косъмчета били възстановени техни прилични „двойници“. Най-фрапиращото обаче в козметичните процедури, на които се е подложила Анита, са устните ѝ. Изключителният обем със сигурност привлича погледа, но провокира по-скоро неприятни емоции, отколкото възхищение. Мярката, както изглежда, е тотално захвърлена в небитието.

Така към момента бившата затворничка е достойна конкуренция на младите силиконови гърли, от които не виждаме нищо друго, освен устните. На всичкото отгоре новите ѝ придобивки са били снабдени със специален контур, за да бъдат очертанията им уж идеални. Дали се е получило, можете да се убедите и сами. На всичкото отгоре подобни процедури са бръкнали дълбоко в джоба на фаталната вдовица. Над 3000 долара е струвало разкрасяването, коментира hotarena.net. Подобна сума на практика се доближава до средната месечна заплата в страната на неограничените възможности. Но… Да са ѝ честити!

Анита Мейзер си сверява часовника с разкрасителни процедуриАнита Мейзер си сверява часовника с разкрасителни процедури

Анита Мейзер си сверява часовника с разкрасителни процедури
Снимка: инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар