Потрес! Андреа лъсна без фотошоп и с кофти корекции (Шок снимки)

Гласувайте за статията

Андреа хвърли в ужас феновете си с визия, певицата лъсна без фотошоп и корекции на парти, изглежда жалко

Андреа, която от дълго време не се бе показвала публично се появи на партито по случай рождения ден на гримьора на бг звездите Цецо Андреев.

Купонът на майстора на четките бе в любимия клуб на хайлайфа, където на куп се събраха все известни личности. Дошли да поздравят рожденика. Една от тях бе и бившата изгора на Кубрат Пулев, предават от blitz.bg.

Андреа без фотошоп изглежда жалко
Снимка: Блиц

Андреа се показа такава, каквато е в действителност, а не като онази, която виждаме на снимките в социалната мрежа. Дори най-върлите й фенове, които до последно не вярваха, че всяка своя снимка обработва с фотошоп най-сетне се убедиха.

Андреа изглежда потресаващо. Без всякакви корекции и ретуш певицата тотално се различава от оня образ в Инстаграм или Фейсбук, която сама си създава. В действителност тя е много по-пълна от оная елегантна жена, която виждаме на кадрите в социалната мрежа. Личат си тоновете фон дьо тен по лицето й, с който крие несъсвършенствата по кожата си. Да не говорим за увисналите й гърди, извадени на показ пред всички.

Една и съща снимка без и с фотошоп, открите разликите!
Снимки: Инстаграм

На необработените кадри тя изглежда много по-стара от действителната си възраст, категорични са феновете. Които стигат и по-далеч в коментарите си. Те са много негативни, че чак  ни е неудобно да ги публикуваме. Вижте снимките и открийте разликите!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар