Потресаващата Андреа с огромните джуки – доста по-нежна преди пластиките (Вижте я преди да се окепази – Снимки)

Гласувайте за статията

Андреа Иванова, която се прочу с плашещите си джуки, е изглеждала доста по-нормално преди корекциите

21-годишната Андреа от Бургас влага хиляди левове, за да прилича на куклата Барби. Огромни устни, тежък грим, платинено руса коса специфични вежди, огромен бюст – всичко това е запазена марка на младото момиче, което е студентка в трети курс немска педагогика в СУ „Св. Климент Охридски“.

От малка тя си мечтаела да прилича на известната кукла и като пораснала започнала да привежда по същия начин външния си вид. На абитуриентския си бал Андреа шокира всички със синята си каса, а истинската метаморфоза започва щом се мести в София.

Андреа Иванова преди

Колаж: Клюки.нет

С надуващата джуките течност Андреа започва през 2018г.

„Може би над 15 процедури съм си направила оттогава. Не съм ги броила, може и повече да са. Поне веднъж месечно съм ходила. Исках да имам точно такива устни като от снимките“, разкрива пред „България Днес“ блондинката.

Бургаското чудо разкрива, че често мъже са й предлагали секс за пари, но тя винаги е отказвала. „Най-много са ми предлагали 10 000 лева. Много пари са, но аз отказах. Не правя такива неща срещу заплащане“, категорична е Андреа.

Девойката рядко излиза по заведения. Обича да чете философска и психологическа литература. Няма книжка за кола и ползва градския транспорт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар