Потвърдено! Мария Игнатова зарязала Рачков заради Енчо Керязов (Скандални подробности за аферата им)

Гласувайте за статията

Мария Игнатова и Енчо Керязов наистина са гаджета, лъснаха скандални подробности за аферата им

Слухът, че Мария Игнатова зарязала Димитър Рачков заради Енчо Керязов се оказа самата истина. Русокосата водеща и цирковия акробат от десет месеца насам са гаджета.

Към края на миналата година Мария имала големи неприятности около връзката си с комика. Непрекъснатите скандали, които Рачков правел на половинката си заради болезнената си ревност взели да й идват в повече. Той я унижавал, че няма актьорски заложби и се държал като господар с нея.

Последните две години живота на Мария с превърнали в истински ад и тя била взела решение да сложи край на задушаващата я връзка си с Митко. Точно в този момент с появил Керязов. Блондинката вече го познавала покрай общите им приятели Кремена и Магърдич Халваджиян. Отначало двамата контактували само с СМС-и, а после се срещали на по кафе. Което преминало в истинска свалка. Когато акробатът се прибирал в родината след турне влюбените не можели да укротят вече страстите си, предават от hotarena.net.

Първи за аферата им научили Кремена и Магърдич. Те посъветвали влюбената Мария да си уреди отношенията с бившия си. Тя обаче само си събрала багажа от общия им дом и напуснала актьора без да му споменава, че има друг.

Естествено Рачков много скоро научил с кого му кръшка Мария и обвинил семейство Халваджиян за съучастници в изневярата на бившата му половинка, заради приятелството им с Керязов. След като си изяснили ситуацията, че нямат пръст в аферата се стигнало до компромисно решение Митко и Игнатова да не са вече двойка в Господарите на ефира.

Мария Игнатова и Керязов за първи път се появиха като гаджета на юбилея на Маги по случай 50-тия му рожден ден, на който зарязания Рачков не присъства. Но и двамата отрекоха да са двойка защото  Енчо все още не се е развел с жена си.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар