Потвърдено! Кейт Мидълтън и Уилям чакат четвърто дете (Всичко за щастливото събитие)

Гласувайте за статията

Херцогинята отмени всичките си задължения, бременна е с четвърто дете

Кейт Мидълтън е бременна с четвърто бебе, гърмят британските медии. 37-гиодишната херцогиня е отменила всичките си кралски задължения заради новата си бременност.

Както стана ясно тя не се появи с Уилям на едно от планираните събитията скоро като остана вкъщи с децата. Още тогава всички останаха учудени от отсъствието й.

Снимка: Legion-Media

Сега пък се разбра, че Кейт няма да придружи Уилям на официалната му обиколка в Кувейт и Оман. Въпреки, че херцозите винаги се подкрепят взаимно и пътуват заедно на чуждестранните си визити.

Снимка: Legion-Media

Според вътрешен човек от двореца Кенсингтън херцогинята наистина е бременна с четвърто дете и това е причината за нейното необичайно поведение. Както е известно вече съпругата на внука на Елизабет втора кара тежки бременности до сега. Тя получава в началото тежка токсикоза и заради тези си неразположения е принудена да остане у дома.

Източник, близък до кралския двор е потвърдил пред  Express бременността на херцогинята на Кеймбридж, която била в края на третия месец  като е заявил, че Кейт както при първите си три бременности отново не се чувства добре и затова се е наложило да отмени всичките си ангажименти, свързани с появата й на публично място, предават от graziamagazine.ru.

И макар скоро да стана ясно, че според предбрачния договор Кейт и Уилям са се разбрали да имат три деца ето, че и четвъртото е на път!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар