Потвърдено! Златка Райкова: Да, с Благой сме женени! (Есмер пък проговори за развода им – Вижте)

Златка Райкова потвърди, че с Благой Георгиев вече са семейство

Златка Райкова, която отмаря на българското Черноморие, потвърди в разговор с фенове за тайната си сватба с Благой Георгиев. На директния въпрос женени ли сте с Джизъса, плеймейтката отговори: „приеми, че да“ и така за първи път хвърли светлина по въпроса за скромната венчавка.

Тя уточни и откога е с бащата на детето си, като пусна първата им обща снимка. Hotnews.bg припомня, че връзката между двамата бе официализирана в края на лятото на 2018 година.

Златка Райков и Благой Георгиев сватба
Снимка: Инстаграм

Междувременно бившата съпруга на спортиста Есмер също говори за раздялата си с Благо, като обясни, че щом човек те е наранил или предал, и по-добре да си върви, защото той не обича нито жената до себе си, нито самия себе си. Омерова, която е танцьорка призна обаче, че имах панически страх от надебеляване и спазва железен режим.

Тя нарече фикцията си психическо разстройство и призна, че изпада в ужас дори да качи няколко грама. Затова яде един-единствен път на ден-на закуска, а когато вечеря, хапва най-много ябълка. Не е изключено хранителното й разстройство да е една от причините за раздялата между двамата, като тогава Георгиев обясни, че Есмер е твърде ревнива, пише hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.