Потвърдено! Деси Банова и Плевнелиев чакат бебе наесен (Всичко за щастливото събитие)

Гласувайте за статията

Деси Банова наистина е бременна, бебето идва през есента

Деси Банова и Росен Плевнелиев наистина ще стават родители. Красивата половинка на експрезидентът е бременна. Това твърди вестник „24 часа”. Който пръв обяви, че бившия държавен глава и синоптичката на Нова тв са новата светска двойка.

От медията се позовават на сигурни източници, на които може да се има пълно доверие.

През месец октомври миналата година Росен Плевнелиев обяви публично пред вестника, че с брака му е свършено. Малко преди изявлението му вече е започнала любовната му история с Деси.

Двамата са се запознали на едно събитие точно преди година на 26 април. На което били гости. Още тогава се харесали. След като разговаряли малко. Синоптичката била придружавана от майка си. Имено тогава Плевнелиев се запознава и с бъдещата си тъща.

Още по Коледните празници се пуснаха слухове, че може би блндинката е бременна от новия си любим. Явно тогава слуховете бяха неверни. Но към днешна дата новината е потвърдена и е напълно истинска.

След като се сгодиха Деси и Росен вече стягат сватбата. Бързат с трескавата подготовка докато на красавицата все още не й личи, че  е бременна. Двамата ще узаконят връзката си преди да се роди бебето.

По едно време се чу, че Банова ще дари любимия си с мъжка рожба. Но все още официално полът на бебето не е известен.Така, че с нетърпение ще очакваме още новини около предстоящата ВИП сватба и около раждането на бебето  и веднага ще ви уведомим. От изданието, което първо потвърди бременността на президентската половинка обещават скоро нови подробности.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар