Потвърдено! Брад Пит и Дженифър Анистън отново заедно! (Вижте къде ги изловиха папараците)

Потвърдено! Брад Пит и Дженифър Анистън отново заедно! (Вижте къде ги изловиха папараците)
5 (100%) 1 vote

Брад Пит и Дженифър Анистън сапосрещнали Нова година заедно в Аспен

Брад Пит и Дженифър Анистън отново са заедно, той я запозна с децата си от Анджелина

Брад Пит и Дженифър Анистън отново са заедно! Това, на което се надяваха феновете по целия свят, вече е неоспорим факт! Бившите съпрузи се срещат отново, след като дълги години бяха женени за други хора. Но изненадващо или не, се разведоха долу-горе по едно и също време.

Списание Star публикува снимка на холивудския ас и 49-годишната красавица още през януари. Изданието посочва, че двойката е отпразнувала заедно Нова година в Аспен, където са се надявали ски екипировката да ги скрие от любопитните погледи на папараците, пише „Монитор“.

Други източници пък издават, че главен виновник за подновяването на връзката им е Джордж Клуни. „Джордж винаги е мразил Анджи и изобщо не одобряваше начина, по който тя контролираше Брад по време на брака им. Той обичаше Брад и Джен като двойка и беше съкрушен от раздялата им, особено когато разбра, че е заради Анджи. Затова Джордж беше първият, който свърза отново Джен и Брад“, издава близък до Пит.

Брад Пит и Дженифър АнистънЗвездата от „Приятели“ се е свързала с бившия си съпруг, с когото подписаха документите за развод през 2005 г., веднага след раздялата му с Джоли. Анистън го утешавала и дългите им разговори всъщност били причината за краха на двегодишния й брак с Джъстин Теру. „В опит да предотвратим появата на спекулации решихме да обявим раздялата си публично. Решението беше взаимно и взето с обич в края на миналата година. Ние сме най-добри приятели, които просто няма да продължат пътя си като двойка. Ще продължим да поддържаме така ценното за нас приятелство“, гласи официалното изявление на доскорошните възлюбени, публикувано от говорителя на Анистън – Стивън Хювейн.

Сред множеството спекулации относно връзката на Дженифър и Брад е и тази, че тя вече активно възпитава наследниците на любимия си. „Децата му винаги са били любопитни относно Джен, защото знаят, че е бил женен и преди. Винаги са искали да я опознаят, но Анджи не би позволила. Затова сега, когато най-накрая се запознаха с нея и прекарват доста време заедно, те наистина я обичат. Брад е много впечатлен колко добра майка е Джен“, пише сп. New Idea.

Брад и Джен обаче засега предпочитат да не коментират подновената си връзка и да не я натрапват в очите на хората, най-вече от уважение към бившите си половинки. „Дженифър не е като Анджелина, тя няма да парадира с щастието си, само и само да натрие носа й“, коментират близки до Рейчъл от „Приятели“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар