Потвърдено! Благой Георгиев и Гери-Никол са гаджета! (Вижте как се издадоха)

Потвърдено! Благой Георгиев и Гери-Никол са гаджета! (Вижте как се издадоха)
3 (60%) 2 votes

Благой Георгиев и Гери-Никол са новата светска двойка

Благой Георгиев е успял да забие Гери-Никол, не пропуска нейна изява в „Като две капки вода“

Благой Георгиев и Гери-Никол официално са двойка! Спекулациите за отношенията им от последните няколко седмици се оказаха истина. И Футболистът е успял да омае певицата, която е доста по-малка от него. Новината за връзката им потвърди един от най-близките хора на бившия футболист.

Георгиев си харесва яката дупара, щом я вижда за пръв път, и започва да я ухажва. Първоначално младата изпълнителка се дърпа, но Джизъса е изключително настоятелен и не приема отказа на Гери да излязат и да се видят насаме.

В крайна сметка певицата се съгласява и още след първата среща хлътва по бившия национал. Благо успява да омае в мрежата си Гери. Именно заради връзката си с варненската певица Георгиев от няколко седмица не пропуска да наблюдава отблизо изявите й в „Като две капки вода”, пише “България Днес”.

Джизъса и новата му изгора не искат да афишират връзката си публично и поради тази причина се крият от всички. За това, че са двойка, знаят само най-близките им хора. Благо и яката дупара често се усамотяват в малки ресторанти и кафета в София. Те винаги сядат в ъгъла на заведението, тъй като не искат да бият на очи.

Благой Георгиев и Гери-НиколДвамата само веднъж се появиха публично в столична дискотека заедно след поредния епизод на „Капките“, но заради другите участнички и стотиците свидетели не посмяха да се награбят. Те само леко флиртуваха, което е обичайно за Георгиев, който има афинитет към млади и красиви жени, и затова никой не заподозря, че между тях има нещо.

Благо все още е женен за Есмер Омерова, от която има и дете. Двамата са в процес на развод, но въпреки това Благо не се свени да забие всичко, което си хареса. Преди да се залюби с Гери-Никол, татуираният изцяло мъж имаше кратка авантюра със сръбска бръмчалка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар