Потвърдено! Бергюзар Корел чака второ бебе (Ето какво сподели Шехерезада от „1001 нощи“)

Потвърдено! Бергюзар Корел чака второ бебе (Ето какво сподели Шехерезада от „1001 нощи“)
1 (20%) 1 vote

Бергюзар Корел чака второ бебе

Истина е! Една от най-обичаните турски актриси — Бергюзар Корел е бременна. Звездата лично потвърди новината за бременността си, по време на интервю. Тя и съпругът й Халит Ергенч буквално бяха заклещени от репортерите на входа на търговски комплекс в Истанбул. И след седмици мълчание, Берг най-после потвърди.

„Както вероятно сте прочели в медиите, аз съм бременна. Да, с Халит очакваме още едно дете.
Не мога да ви опиша с думи нашето щастие и радост. Бременността е благословен момент и точно така се чувствам.

Много сме щастливи. И ви благодаря много за добрите пожелания“, заяви екранната Шехеразада пред репортерите. За 36-годишната актриса и 49-годишния актьор това е второ общо дете. Халит бе женен за актрисата Гизем Сойсалди, но бракът им не продължи дълго. Веднага щом се разведе той се ожени за Бергюзар, от която има 9-годишен син — Али.

Иначе историята на двамата е малко необичайна. Бащата на красивата Берг е стар приятел на Халит Ергенч и двамата се познават отдавна. Когато обаче започват да си партнират в сериала „1001 нощ“ екранният Онур хлътва до уши по нея. И осъзнава, че тя е жената на живота му, а не дамата, за която се е оженил.

Следва рекордно бърз развод и още по-бърза сватба. Малко след това актрисата забременява и ражда първото им дете. През годините, освен с кино, тя се занимаваше и с други дейности. Любовта си към сладкишите превърна в бизнес и отвори своя сладкарница, а след това направи цяла верига.

Честито! Бергюзар Корел е бременна сн. Инстаграм

Честито! Бергюзар Корел е бременна сн. Инстаграм

Киното обаче й липсваше твърде много и след няколко години Бергюзар отново се върна на екран. Заради бебето звездата ще се оттегли за кратко от сцената, но съвсем скоро ще се върне. А междувременно се радва на спокойна бременност и почти перфектна фигура. Като въобще не й личи, че скоро ще става майка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар