От последните минути: Христо Сираков почина (Коронавирус и инсулт погубиха любимеца на плеймейтките)

От последните минути: Христо Сираков почина (Коронавирус и инсулт погубиха любимеца на плеймейтките)
4 (80%) 1 vote

Христо Сираков е починал тази сутрин

Популярният бизнесмен и бохем Христо Сираков е починал днес сутринта, потвърдиха близките му. „С голяма тъга ви съобщаваме, че след кратко боледуване, на 22 септември ни напусна обичаният ни приятел Христо Сираков. С всеопростителна усмивка приключи един живот, посветен на любовта и красотата, споменът за който ще ни топли до края на дните ни. Христо ще остане завинаги в сърцата ни с бистрия си ум, добротата и невероятната харизма, с която създаваше на всички около себе си един красив, вълнуващ и вдъхновен живот!“, съобщиха от прес офиса на българското издание на Playboy, което Сираков издаваше през последните години.

Христо Сираков почина

Снимка: ХотНюз

Според неофициална информация плейбоят си е отишъл след усложнения от коронавирус, който прекарал преди три месеца. Преди няколко дни той е бил покосен от инсулт. Претърпял е операция, при която е извършена процедура за разширяване на кръвоносните съдове. Българският Хю Хефнър бе настанен в интензивно отделение в тежко състояние, което довело и до смъртта му.

Преди години Сираков прекарал инфаркт. Освен това имал и проблеми с кръвното. Властелинът на плеймейтките в последните месеци подготвял новия конкурс „Мис Плеймейт”, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар