От последните минути: Фолк звездата Ангел почина внезапно (Близките обвиняват лекарите за смъртта му – Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Фолк певецът Ангел почина внезапно тази нощ, лекари твърдят, че е ковид

Попфолк певецът Ангел е починал тази нощ в София, съобщиха негови роднини и приятели, които недоумяват как се е стигнало до трагедията и настояват за разнищване на случая. По думите им Ангел, който е баща на малко дете, се е разболял от пневмония преди около 10 дни и постъпил в Пета градска болница в столицата с висока температура. Изпълнителят е имал изградени спортни навици като например да кара колело десетки километри.

Ангел смърт

Снимка: Инстаграм

Той оздравял много бързо и планирал да напусне болницата, пише Блиц. „Той вече не кашляше, нямаше и температура. Изведнъж обаче започнаха да го убеждават, че се влошава и трябва да го преместят в болница с по-добър кислород“, споделя близка на певеца и изтъква, че кислородът навсякъде е един и същ. В крайна сметка Ангел бил настанен в „Исул“, където вече се чувствал добре. Вчера говорил с близките си и звучал прекрасно.

Докато тази сутрин от лечебното заведение не съобщили черната вест, че певецът е починал, защото дишането му спряло вследствие на коронавирус. „Как така изведнъж тази нощ се разболя от COVID и почина, при положение, че вчера звучеше чудесно. Дори поръча да му донесат скара и изяде голямо количество карначета. Ако човек е болен, той не би имал такъв апетит“, добавя близката на певеца. Семейството и приятелите на Ангел са потресени от новината и настояват всички подробности около мистериозната смърт на 35-годишния изпълнител да бъдат проучени, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар