От последните минути: Алекс от Ергенът отказа розата на Виктор: Ти не си моят човек!

Алекс от Ергенът отсвири Виктор, видя Kliuki.net.

Психоложката тотално преобърна играта като отказа да приеме розата от Виктор. Въпреки, че той избра да я даде първо на нея, по този начин показвайки, че или Виктория Капитонова, или Дениз Хайрула трябва да напуснат предаването.

алекс от ергенът
СНимка: фейсбук

Александра обаче направи немислимото като каза, че няма да приеме розата му. Причината е повече от ясна – фактът, че Виктор не я защити след като рускинята я заля с чаша вода. Не само това – той даде роза на Капитонова, оставяйки я по този начин в шоуто, въпреки безобразното й поведение.

„Аз винаги съм вярвала, че мъжът до мен трябва да бъде рицар“, обясни Алекс на шашардисания Ерген. А пред камерите заяви, че това просто не е нейният човек – точно, защото не я е защитил.  

Тя се опита да му го намекне и по време на срещата им по-рано през деня – като го подпита на какво е готов за жената до себе си. Тъй като самата тя никога не би позволила някой да се грижи грубо с нейния мъж.

Стоянов обаче не схвана намека й, затова се наложи вечерта Алекс ясно да му покаже, че няма да позволи наглата Виктория Капитонова повече да я тормози.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.