Поредна селяния! Бившият на Цеци Красимирова Владо Вутов плати хилядарка, за да слуша Шушана в елитен ресторант

Гласувайте за статията

Владо Вутов отново избухва на „Шушана“ в престижен ресторант

Бившето гадже на Цеци Красимирова милионерският наследник Владо Вутов отново блесна с пълна сила под звуците на любимата си песен „Шушана“. Този път Вутов не е разливал шампанско за 40 000 евро, както направи в курорта Куршевел, но актуалната му изцепка отново е на топ ниво.

Случката е от скоро и се развива в изисквания ресторант „Панорама“, който се намира на последния етаж в столичния хотел „Маринела“. Това е ресторант, който има имидж на лукс място, с изтънчена кухня и атмосфера. Любима кръчма на много политици.

Слави Трифонов например редовно си прави срещи там. Музиката, която се пуска в заведението не е силна и е само класическа. В „Панорама“ има и пиано на което свири изпълнител. Никога в ресторанта не се е пускала чалга. До сега! По-точно до момента, в който светският лъв и любител на популярни жени Владо Вутов не реши да се напие с компания авери в изисканата кръчма.

Владо Вутов

Снимки: ХотАрена

HotArena.net получи снимки от партито организирано от бившия на Красимирова.

Фотосите са правени от очевидци на алкохолно-музикалната оргия. На тях Вутов вдига наздравици и пуши цигара след цигара, нещо забранено в затворени помещения, във видимо приповдигнато настроение. За разлика от останалите участници в запоя, които най-вероятно са в компанията на своите половинки, Владо е сам.

Най-интересната част се е случила в късните часове.

Вутов видимо на градус и в прекрасно състояние на духа поискал от сервитьорите диджея на ресторанта да му пусне „Шушана“, която приел като личен химн. На културната забележка, че това не е чалга заведение, Владо извадил сериозен контра аргумент. 1000 евро бакшиш за „Шушана“. Наши източници, които много добре познават Владо Вутов са категорични, че ако от ресторанта му бяха поискали и 10 000 евро за да му пуснат Шушана той пак щеше да ги даде. Но този път само срещу 1000 евро музикалният му блян бил удовлетворен. Той бил готов дори и да почне да разлива шампанско, за да повтори едно към едно сцената от Куршевел, но бил спрян от аверите си с аргумента, че имало и други хора в ресторанта, някой ще снима и пак ще влезе в жълтите хроники. Така разливането на шампанско се разминало.

За сметка на това „Шушана“ била пусната общо около десетина пъти, което сериозно изнервило другите посетители.

Наскоро се заговори, че Владо Вутов е профукал близо 5 млн. евро от парите на баща си на хазарт младши правил залози между 10 и 200 000 евро, като това се случвало обикновено когато е пиян или под действието на забранени вещества.

Bлaдимиp Byтoв имaшe cтpacтнa вpъзĸa c мoдeлĸaтa Цeци Kpacимиpoвa. Дopи ce пpeмecти дa живee пpи нeя в Бapceлoнa. Ha Kpacимиpoвa oбaчe бъpзo и cтaнa cĸyчнo и paзĸapa милиoнepa. В тефтерчето му с интимни завоевания освен Цеци Красимирова се оказа още една видна столична хубавица. Владимир Вутов пръснал големи суми от банковата си сметка по Звезделина Иванова – участничка в конкурса „Мис България 2013“. Няколко фолк певици също се хвалят наляво и дясно, че са спали с Вутов и разказват за неговата щедрост с умиление.

Популярна столична бръмчалка срещу условието да се запази нейната анонимност разкри доста пикантни неща за Владо Вутов. HotArena в момента проверява информацията, като междувременно още няколко момичета със специфична професия потвърдиха казаното от колежката им. Какви са разкритията им, снимки и доказателства очаквайте скоро!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар