Поредната лъжа! Енджи Касабие абсолютно неизвестна в родината си Ливан (Вижте как си измисля, че е звезда)

Гласувайте за статията

Енджи Касабие изобщо не е звезда в Ливан, както се хвали

Енджи Касабие лъсна в поредната грозна лъжа. Не за първи път има съмнения, че красивата ливанка лъже сериозно за живота си, за да се прави на интересна. А истината е, че тя е напълно непозната в родината си Ливан.

Чуят ли името й, ливанците питали: „Коя е пък тази?“.

Оказва се, че диетоложката не е чак толкова популярна, колкото самата тя твърди. Редовите ливанци даже не били чували името й, нито това на съпруга й, който според думите й е Мистър Ливан 2014 и има страхотна кариера на модел, пише „Уикенд“.

Енжи Касабие„Той може да е известен в своите среди, но нормалните хора не го познават, не ги интересува дали е женен и не знаят коя е жена му. Енджи явно се има за звезда, но само е минала покрай звездите, когато се е снимала с тях“, смятат познати на тъй наречената ливанска принцеса.

Според тях всички успехи, които иначе харизматичната красавица си приписва, са пълна лъжа, а в някои случаи – пълен абсурд. Хора от нейните среди например разказват, че в Ливан тя обяснявала как е участвала в българския „ВИП Брадър“, където са я гледали 90 милиона души.

„Явно разчита, че там никой не знае нищо за България и няма да се сети да види в Интернет, че населението на цялата страна е под 7 милиона“, смятат познатите на Касабие.

Тук в началото на кариерата си казваше, че е известен диетолог в Холивуд, показвайки снимки със световно популярни личности. В Ливан пък твърдяла, че е лична приятелка на Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм и Мел Гибсън. Разликата е, че в Ливан рядко й се връзват, защото подони снимки си правят и много други хора, които са фенове на съответните звезди.

В мрежата като се напише името й на латиница, едно от малкото резултати, които се показват, е, че е била жена на годината (2013). Почти всички кадри са от България, а това е доказателство, че само българите й се доверяваме.

Мит се оказва и богатството на баща й. Човекът съвсем не е милионер, а обикновен собственик на магазинче за авточасти на столичната улица „Симеон“. Той цял живот си вадел хляба честно и почтено с много труд, а познатите му се чудят как дъщеря му може да лъже толкова много, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар