Попиляха мис Румъния след „Мис Вселена“: Изглеждаш пропаднала и евтина!

Гласувайте за статията

Попиляха мис Румъния заради визията й

Мис Румъния го отнесе. Най-известната румънка на 2017 изяде своята порция от критики след конкурса „Мис Вселена“. Докато Виолина Анчева отнесе подигравки заради ексцентричния си костюм, то румънката се изложи с евтино бельо на шоуто. И възмути всички в тура по бански.

Социалните мрежи буквално кипят от възмутени потребители, които порицаха миската заради поведението й на конкурса.

„Изглежда като лека жена“, гласят присъдите на потребители в мрежата. А модния провал на мис Румъния разгневи нейните съграждани, които предизвикаха истинска вълна от критики и недоволство

Теодора Дан (27), която е носителка на титлата ми Румъния, попадна под ударите на критиците в страната, главно заради външния си вид на конкурса „Мис Вселена“, който се проведе на 30 януари. Модният избор на красавицата предизвика вълна от упреци, а някои заявиха, че е направила за срам страната си с вида си.

Основното, което възмущава румънците е банският костюм, с които тяхната представителка се появи на престижния конкурс. Моделът, който румънката носела не им харесал, защото с него тя изглеждала много евтино. Теодора бе избрала жълти бански в две части. Подобен модел, освен нея носеха и представителки на няколко други страни, но румънците смятат, че с избора си тя направо е посрамила своята страна.

„Жените в Румъния не изглеждат така и те никога не биха носили такива парцали“ … „Изглежда евтино, като пропаднала жена“ … „Тялото й изглежда като че ли наскоро е родила, а не като на младо момиче“, „Кой знае колко мъже е минала, за да се окаже на конкурса“… Това са само някои от коментарите в интернет, оставени от гневни румънски потребители.

Мис Румъния стана за срам в мрежата

Мис Румъния стана за срам в мрежата

Самата мис Румъния не е коментирала критиките по свой адрес. Но мнозина смятат, че упреци заслужават стилистите й, тъй като избрали неподходящ модел бикини за нея, които направо й висят, докато минава по сцената.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар