Попиляха Ирина Тенчева и Кака Лили след елиминациите (Вижте как ги гаврят зрителите)

Гласувайте за статията

Снощи Ирина Тенчева и Кака Лили напуснаха ВИП Брадър, а зрителите останаха повече от доволни.

Играта на Ирина Тенчева и Лили Вучкова с Големия брат приключи броени дни преди финала в петък, а тяхното елиминиране изненада съквартирантите, но бе напълно очаквано и желано от публиката. Всички останаха изненадани, че Рени е сред сигурните финалисти и мнозина се замислиха кой толкова я подкрепя, но един поглед в социалните мрежи доказва, че двете изгонени се „радват“ на огромно зрителско неодобрение.

На Кака Лили ВИП Брадър й бе обещал да я имунизира от изгонване и да я прати на финала, но тя сама се отказа от тази привилегия. Именно ролята на галеница на ВИП Брадър й навлече доста негативизъм и при първия възможен момент зрителите я изхвърлиха и препоръчаха на продуцентите друг път да правят тест за психично здраве на участниците, които канят. Феновете на риалитито се оказа доста разгневени, че не са могли да се разпоредят по-рано със съдбата на един от най-дразнещите ги съквартиранти. Те са категорични, че Лили е оставена до този момент, за да се гаврят с нея. В тази ситуация Рени е определена като по-малкото зло.

По-голямото зло пък определено е Ирина Тенчева. Заканителни колажи какво ще му се случи на Иван, когато излезе от предаването, припомняне на това колко „мила и добра“ бе с приятелката си Вихра. Определенията за бившата тв водеща са десетки и все с негативен отенък. Зрителите са видели в нея лицемерие, злоба, комплекси  и куп други отрицателни черти. Има мнения, обобщаващи цялостното хейтване на жената на Иван и надеждата да осъзнае колко се е изложила в предаването.

irina lili

Любопитно е, че за неин прототип, който заслужава да се окичи с признанието „Любима звезда на България“, някои посочват Миглена Ангелова. Те я определят като пряма и искрена, борбена и защитаваща позициите си, а не като „отчаяната съпруга“, която все се нагажда. Някои стигат и до крайности, сърдейки се на Големия брат, че е показал Ирина Тенчева в толкова близък план, че всички да се „насладят“ на огромните й кучешки зъби, които били направо вампирски.

irina

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар