Попето налита на чужди, нетрудни булки

Гласувайте за статията

Няма скрито-покрито става ли въпрос за изневяра на футболист. И най-вече ако този ритнитопковец е известен като „лъжливото овчарче“

Попето налита на чужди, нетрудни булки

Попето налита на чужди, нетрудни булки

Елена Паришева бременее, а бащата на детето й Ивелин Попов търчи след чужди жени! Футболистът непрекъснато се отдавал на гуляи с приятели, докато половинката му стояла самотна вкъщи. Според клюката при един от запоите с компанията си Ивелин се поддал на изкушението и изневерил на фолкпевицата.

Коя е жената, която застрашава връзката на Елена и Ивелин, засега не е ясно. Като се вземе предвид, че на спортиста му се носи славата на плейбой, то кръгът на заподозрените дами е доста голям. Сред попаденията на Попето в миналото бяха певицата Бриана и моделката Светлана Василева, припомнят запознати.

Близките на Паришева крият от нея, че любимият й е кръшнал. Полагат се неимоверни усилия слухът да не достигне до ушите й, тъй като само след 3 месеца (в дните около Нова година) й предстои раждане. „Ако Елена разбере, че Попето й е изневерил, може да пометне“, разсъждават дружки на фолкпевицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар