Помните ли я? Стойка Пипирудата от Биг Брадър изригна срещу детска градина

Помните ли я? Стойка Пипирудата от Биг Брадър изригна срещу детска градина
4.5 (90%) 2 votes

Стойка Пипирудата от Биг Брадър напомни за себе си

Актрисата Стойка Стефанова, по-позната като Пипирудата от първия сезон на „Биг Брадър“, напомни за себе си заради насилие в детско заведение. От няколко дни телевизионни репортажи, в които Стефанова е основно лице, описват кошмар в 23-а ясла в квартал „Лозенец“ в София. Зарази заплахи, психически и физически тормоз едната медицинска сестра и детегледачката вече са отстранени от работа, а от дирекция „Здравеопазване“ към Столичната община обещават да ще сезират прокуратурата по случая.

Проблемите в 23-а ясла не са от днес, твърдят родители и разказват за практиката малките деца да се затварят в отделна стая като наказание. „Моята дъщеря взимаше плюшените си играчки и ги носеше в дрешника и ги затваряше и им казваше да стоят там. Това беше един от признаците. Една майка ми разказа, че детето ѝ е затворено там“, заяви Стойка Стефанова пред БНТ.

стойка пипирудата

Снимка: фейсбук

Hotnews.bg припомня, че през 2018 година Стефанова отново вдигна бунт срещу детското заведение, в които бе дъщеря й Андреа. Тя роди в началото на октомври 2015 година и явно е доста фиксирана в отрочето си, което чакала дълги години. През 2018 година брюнетката бе категорична, че в детската ясла в София, в което била записана малката, царяло насилие и агресия. Три години по-късно войната на бившата брадърка с детско заведение продължава. Майката нашумя в първото издание на риалити формата „Биг Брадър“, който спечели Здравко. Въпреки че се хвалеше, че учи при Цветана Манева, Стойка така и не успя да се наложи като актриса.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар