Помните ли я? Мая на Магапаса: Той ме обиди! В САЩ работех в гей клуб, бях и стриптийзьорка (Вижте разкритията й)

Гласувайте за статията

Мая на Магапаса даде откровено интервю за живота си

Фолк легендата Мая направи ексклузивни разкрития за живота си. Известната изпълнителка, която в годините на прехода бе една от най-актуалните фолк звезди, сподели разтърсващи признания.

„Пели сме с Магапаса на едни от най-големите мутри и босове от подземния свят. На много големи бизнесмени и политици. Пари валяха—много и отвсякъде, но сме си ги изработили с 8—12 — часово пеене. Така че смятам, че бяха заслужени”, казва изпълнителката. Спомените й от годините на прехода и успеха, обаче бързо се заменят от изпитанията в Америка. Мая заминава преди 13 години в САЩ, за да си търси късмета там и то сама. Трудностите, с които се сблъсква обаче, са ужасяващи.

„Започнах работа като барман нелегално, в едно сръбско заведение. После получих разрешително за работа и започнах да подавам заявления в казината. Но без опит и език нямаш шанс.”, спомня си тя. Накрая осъзнава, че няма да пробие в казината и опитва друг път — става танцьорка в хомо клуб. В един момент обаче разбират, че не е като тях и я уволняват.

Мая на Магапаса

Снимка: Инстаграм

„Така започнах да работя в стриптийз клуб. Първия месец беше страшно! Треперех, срамувах се, не можех да се примиря. Не можех да си взема парите от сцената, защото ми олекваха коленете от треперене.

И пак стигаме до езика — с лош английски не можеш да правиш пари. Хората идват да си търсят отдушник, да си споделят проблемите, да чуят мнение и хубава дума. Ако не говориш не можеш да задържиш внимание. Трябва да си психолог”, казва още певицата. По това време Мая обикаля, за да пее на българите в различни щати зад океана. Започва да работи с българския диджей Джери, който е в Америка. Показва й как да работи с плеър, а след като Мая си купува собствен, започва да работи като диджей. Наред с това се учи да поставя екстеншъни, което й носи допълнителен доход.

За да вади повече пари тя става шофьор на лимузина, но късните часове и напрежението я карат да се откаже от тази професия. И се връща към танците. „Нямаш график, работиш ако искаш, по което време искаш и не си длъжна да танцуваш или да си говориш с някой, който е пиян, неугледен и неприятен. И да — аз си избирам на кого да обърна внимание. За мен парите са важни, но не са всичко”, казва още Мая пред „България днес”. Мая е категорична, че печели парите си честно.

А и е избрала този път, след като вижда колко нейни колежки си намират богати спонсори и кариерите им потръгват.

„Присъствала съм на разговори между бизнесмени с подробности за колежки и не ми е било приятно. Не съдя никой, всеки сам си прави изборите, но аз никога не съм позволявала да се възползвам от такива предложения, които не липсваха и не липсват и сега, защото си обичам независимостта и егото, макар че и на мен ми е трудно”, казва Мая. Днес тя е категорична, че има спокоен живот и прави онова, което обича, пише България днес.

Най-голямата й радост е дъщеря й Криси, която успешно завършва Музикалната академия, а след това се записва да учи криминално право в САЩ. С Магапаса също поддържа връзка и още го чува от време на време. Не е забравила дните, когато той открито се появява с новата си любов, точно след раздялата им, в родния им град, където всички познават тях и дъщеря им и това я обижда жестоко. Въпреки това му подава ръка, когато той търси възможност за нов живот в САЩ и заради дъщеря им му помага. Към днешна дата го чува много рядко, тъй като той има ново семейство, а Мая не иска да бъде причина за недоразумения или скандали между него и настоящата му половинка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Помните ли я? Мая на Магапаса: Той ме обиди! В САЩ работех в гей клуб, бях и стриптийзьорка (Вижте разкритията й)”

  1. zori

    май 28. 2020

    „разбират, че не е като тях“ – в смисъл те са си мислили, че тя е мъж или травестит, а се оказало другояче?

    Reply to this comment

Добавете коментар