Помните ли я? Мая на Магапаса се върна тайно в България (Вижте какво се случва с нея днес – Фото)

Гласувайте за статията

Мая на Магапаса си дойде инкогнито в родината

Чалга легендата Мая се завърна тайно в България! От дълги години дуетната половинка на Магапаса живее и работи в САЩ, но реши да посети родината си, за да се види с близките си. Мая пристига у нас миналия месец и започва да кръстосва страната.

Заедно със сестра си и съпруга й отиват на излет до язовир „Копринка“ край Казанлък, за да се полюбуват на красивата гледка. Посещава и пещерата Проходна (известна като Божиите очи) край Луковит, където с компания се радва на скалните образувания.

Мая на Магапаса

Снимки: ХотАрена

Мая не пропуска да се наслади и на нощния живот у нас, като разпуска в дискотека в Пловдив, където отново е в компанията на близки приятели. Чалга легендата движи скромно и инкогнито у нас и не иска да се шуми около нея. Собственици на заведения се ядосват, че ако са знаели за визитата й, са щели да я поканят да пее, тъй като интересът към ретро чалгата е огромен. Мая и Магапаса бяха двойка не само в пеенето, но и в музицирането.

Двамата се разделиха отдавна, макар че никой публично не го признаваше. Певицата първа замина за САЩ, като се появи слух, че работи като танцьорка на пилон. Факт е, че в страната на неограничените възможности Мая често хваща микрофона и има участия. Впоследствие отделно от нея за САЩ заминава и Добрин, както е истинското име на Магапаса.

За него се говори, че работи като тираджия, за да си изкарва прехраната, но и той продължава с музикалната кариера, като е редовен гост на балкански партита. Легендарните дуетни изпълнители се запознават през далечната вече 1997 година.

Първоначално са творчески партньори, а впоследствие стават и любовници. Двамата живеят заедно осем години и през тези години правят десетки хитове. Мая има издадени седем албума с Магапаса, както и един самостоятелен. Безспорно в историята най-големият им хит остава „Пак си жива“, който е гръцки кавър и в началото на XXI век е най-слушаното парче у нас. Двамата имат 21-годишна дъщеря – Кики, която също живее отвъд Океана и е голяма красавица, предават от Hotarena.net.

Снимки: ХотАрена

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар