Помните ли я? Живата Барби Валерия Лукянова заряза кукленския вид, не прилича на себе си (Вижте я днес – Снимки)

Гласувайте за статията

Живата Барби Валерия Лукянова заряза кукленските гримове и визия

Стереотипите за женската красота в днешно време са пряко наложени от социалните мрежи. Много млади момичета се тревожат твърде много за външния си вид. Те са готови да инвестират много пари, усилия и дори да издържат на физическа болка, за да постигнат перфектния вид.

Както и в случая с известната украинска красавица – 34-годишната жива Барби Валерия Лукянова

Тя се превърна в живото въплъщение на любимата си кукла, предават от Блиц.

Валерия стана световно известна, след като е премина през редица операции и козметични процедури с единствената цел: да прилича на кукла. Момичето имаше тежка рутина от упражнения и постоянни хирургически интервенции. Онези, които я познаваха преди, уверяват, че единственото нещо, което е останало естествено върху нея, е цветът на косата.

Живата Барби Валерия Лукянова

Снимки: Фейсбук

Момичето използва невероятно много количество грим, имаше фиксирано лице и неестествено тънка талия. Всички бяха съгласни, че изглежда като пластмасова кукла. Моделът беше силно критикуван за изкуствения си вид.

Днес Валерия е уморена от копиране на пластмасовата кукла.

Самата тя заяви пред медиите, че гримът й отнема часове, а диетата се състои главно от пюре от зеленчуци. Момичето прекарва часове във фитнеса, за да поддържа тялото си в добра форма. Това й е докарало физически и психологически срив. Сега обаче моделът започна да публикува снимки, където може да се похвали с много по-здравословен и естествен вид.

Сега Валерия е научила испански, посветила се на пеенето, популяризира културата и показа на света, че физическата красота не е всичко в живота.

Тя е още по-красива без целия този грим и операции.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар