Помните ли я? Елена Кучкова стана счетоводител! (Моделката забрави голите снимки, взема 5 бона заплата)

Гласувайте за статията

Елена Кучкова претърпя огромна метаморфоза, вече е счетоводителка

Елена Кучкова стана счетоводителка. Скандалната плеймейтка започна работа по специалността си в родния Пазарджик.

Русото изкушение преди години завърши Пловдивския университет. Направи го почти с пълно отличие и сега жъне плодовете на успеха.

„Работя като счетоводителка в Пазарджик – потвърди пред „България днес” Кучкова. Получавам 5 бона заплата, похвали се още изкусителката. Елена се хваща на новата си месторабота преди повече от 2 години. Явява се на конкурс и е избрана сред десетки кандидати.

Елена Кучкова

Снимка: ХотАрена

Първоначално получава доста по-скромна заплата, но полага огромно старание, работи до късно,а понякога и през уикенда.

Шефовете, които са чужденци веднага забелязват нейната упоритост и за награда в рамките на по-малко от година тя вече взима тройно повече от началното си възнаграждение.

Преди да започна работа в сферата на счетоводството Кучкова се изявяваше като модел. След като грабна титлата Мис Плеймейт сексапилната блондинка бе на гребена на вълната, участва в редица реклами и шоута.

Бе лице на много брандове. След като се запознава със сегашната си половинка, Елена се кротна. Тя спира да се появява по светски партита.

Мъжът до Кучкова е заможен бизнесмен в Пазарджик. Той бил против половинката му да бъде гледана от всички мъже и те да точат лиги по нея. Преди по-малко от година плеймейтката дари любимия си с дете. Кучкова роди момиче, което кръсти Изабела. Въпреки отглеждането на наследничката си Елена работи от вкъщи, когато има малко свободно време, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар